UTEHA NAKON PROMAŠENOG PENALA: Tadić u IDEALNOM timu kola Lige Evrope!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2021, 15:47

UTEHA NAKON PROMAŠENOG PENALA: Tadić u IDEALNOM timu kola Lige Evrope!

Značajno priznanje.

Kapiten amsterdamskog Ajaksa i reprezentacije Srbije, Dušan Tadić se uprkos porazu Kopljanika u četvrtfinalu lige Evrope od ekipe Rome sa 2:1. Ipak promašenom penal nije uticao na to da se srpski fudbaler nađe u idealnom timu kola UEFA Lige Evrope.

Tadić je rešao je prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evrope kratak put od junaka do trgaičara. Najpre je fenomenalno asistirao pri prvom pogotku a u 53. minutu nije iskoristio jedanaesterac koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je mogao da Ajaksu udvostruči prednost.

Ipak to nije uticalo na odabir Tadićka u tim kola Lige Evrope.

Uz Dušana Tadića u idealnom timu našli su se i sledeći fudbaleri:

Pau Lopez (Roma)

Van-Bisaka (Mančester junajted)

Fojt. (Viljareal)

Lindelof (Mančester junajted)

Holeš (Slavija Prag)

Pepe (Arsenal)

Pareho (Viljareal)

Bruno Fernandeš (Mančester junajted)

Pedraca (Viljareal)

Džerard Moreno (Viljareal)

Možda i fiks dana bi trebalo da bude kec na Zenit protiv Makabija u 19.00 u poslednjem kolu Evrolige.  Ruski tim ima otvorena vrata četvrtfinala ako slavi danas, i u zaostalom meču protiv Panatinaikosa, a kvota na keca je 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zenit - Makabi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adrijana Đurđević, devojka fudbalera Duje Ćaleta-Cara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.