USRED MEČA: Novak pokazao srednji prst Ivaniševiću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 20:46

USRED MEČA: Novak pokazao srednji prst Ivaniševiću (VIDEO)

Publika oduševljena.

Novak Đoković i njegov trener Goran Ivanišević učestvovali su u egzibicionom meču na Majorci i izazvali oduševljenje navijača.

Usred prvog seta se Ivanišević nameštao da servira kada mu je Novak pokazao akciju koju treba izvesti, ali naravno bila je u pitanju šala jer je Đoković pokazao tri različita prsta, pa je nakon kažiprsta, malog prsta, na red došao i srednji prst.

Ovo nije promaklo Ivaniševiću koji mu je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzvratio:

- Hoćeš da te počeškam po leđima?

Izazvalo je ovo smeh svih prisutnih na terenu u Majorci, ali i pokazalo koliko dobra atmosfera vlada u timu najboljem tenisera sveta.

Portugal na Francusku, Ronaldo na Mbapea. Gledaćemo spektakl večeras (21.00) - Francuzi su mirniji jer su obezbedili osminu finala, dok Portugalci jure pobedu, mada bi im i bod verovatno završio posao za treće mesto. Kvota na Portugal je 3,20, na iks 3,10, a na Francuze 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portugal - Francuska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.