USPEŠNO OPERISAN: Aleksandar Kolarov kreće na rehabilitaciju u narednim danima

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 15:45

USPEŠNO OPERISAN: Aleksandar Kolarov kreće na rehabilitaciju u narednim danima

Ove sezone je odigrao sedam mečeva.

Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov operisan je danas, saopštio je njegov klub Inter.

U finalu Kupa Nemačke (20.45) sastaju se RB Lajpcig i Dortmund, dve ultraofanzivne ekipe, pa nas verovatno očekuje sjajan meč. Kvota na keca je 2,70, na dvojku 2,65, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Dortmund.

On će u narednim danima početi proces rehabilitacije posle operacije diskus hernije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Intervencija, koju je izveo profesio Mauricio Fornari, bila je savršeno uspešna - navodi se u saopštenju kluba.

#Inter have confirmed Aleksandar Kolarov underwent a successful surgery today and will begin his rehabilitation process ‘in the next few days’. https://t.co/pnxwHrm9AE#SerieA #FCIM #Nerazzurri #Kolarov #SerieATIM pic.twitter.com/J3wL8AoXLi

— footballitalia (@footballitalia) May 13, 2021

Ove sezone je igrao sedam utakmica u Seriji A. Ugovor sa Interom ističe mu na kraju sezone, a u medijima se pominjao njegov mogući prelazak u Crvenu zvezdu.

Diskus hernija,je bolest je međupršljenskog diska kičmenog stuba, koja nastaje kao posledica prolapsa (hernijacije) i prodora želatinoznog jezgra međupršljenskog diska u međupršljenske otvore gde vrši pritisak na korenove spinalnih živaca, a ponekad i centralno u spinalni kanal i prostor u kome se nalaze kičmena moždina i kauda ekvina koje takođe komprimuje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.