USPEŠAN POČETAK: Radnik slavio na prvoj utakmici u godini (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USPEŠAN POČETAK: Radnik slavio na prvoj utakmici u godini (FOTO)

Postignuti su prvi golovi za Surduličane u 2017. godini.
U prijateljskom susretu je superligaš savladao goste, ekipu Radničkog iz Pirota sa ubedljivih 4:0.
Iako su vremenski uslovi bili loši, oko stotinu posmatrača je ispratilo meč u Surdulici na temperaturi koja je bila ispod nule.
Stabilnom igrom je prvoligaš lako izašao na kraj sa gostima iz Pirota koji nisu uspeli da se upišu u listu strelaca.
FOTO: FK RADNIK Pogotke za Radnik su postigli Zlatanović >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u trećem minutu, a potom i Kereme u 19. Svi golovi su viđeni u prvih 45 minuta, strelac trećeg je bio Žakula u 49. minutu igre da bi konačni rezultat u 42. postavio isti fudbaler koji je ovog meseca iz ČSK-a prešao u redove tima iz Surdulice.
The post USPEŠAN POČETAK: Radnik slavio na prvoj utakmici u godini (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pobeda Radnika na pripremama

Izvor: OkRadio.rs, 26.Jan.2017, 13:35

Vranje - Prva kontrolna utakmica Radnika u okviru priprema za nastavak sezone u Super ligi Srbije završena je pobedom od 4:0 nad Radničkim iz Pirota. Na veoma niskoj temperaturi pred oko stotinu gledalaca Radnik je postavio konačan rezultat još pre kraja prvog poluvremena. Bratislav Živković,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.