USPAVANKA DO 80. MINUTA, A ONDA DRAMA... DVA poništena gola Juventusa i pobeda Napolija u Torinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 23:08

USPAVANKA DO 80. MINUTA, A ONDA DRAMA... DVA poništena gola Juventusa i pobeda Napolija u Torinu

Uzbudljiva završnica.

Fudbaleri Napolija slavili su na gostovanju Juventusu (1:0) u 31. kolu Serije A.

Utakmica po meri Masimilijana Alegrija... Gotovo da nismo videli i jednu veliku priliku sve do poslednjih deset minuta meča.

Ipak, sama završnica nam je podarila spektakl. Igrao se 83. minut kada se zatresla mreža Mereta. Propisno su se izradovali domaći posle pogotka Di Marije, ali je VAR odlučio da je u začetku akcije Milik napravio prekršaj i gol >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je poništen.

Najbolji strelac Stare Dame srpski napadač Dušan Vlahović je u igru ušao u 90. minutu i nije doneo sreću svom timu, prvo mu je opravdano poništen gol zbog toga što je lopta napustila teren prilikom pasa Kijeze, da bi samo tri minuta kasnije gosti poveli. Raspadori je volej udarcem prevario Ščesnog za erupciju oduševljenja mnogobrojnih navijača Napolitanaca. Imali su fudbaleri Juventusa mnogo zamerki na rad glavnog sudije, tražili su penal nad Kvadradom koji je prethodio golu Napolija, ali je odluka ostala na snazi i tri boda idu na jug.

Za razliku od Vlahovića, Filip Kostić je od starta nastupio za Staru damu. Meč je završio u 61. minutu.

Napoli je ovom pobedom otišao na plus 17 u odnosu na drugog pratioca, Lacio. Juve je treći i očekuje ga velika borba za mesta koja vode u Ligu šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.