USKORO ZA ISTIM STOLOM: Vlahović počinje pregovore sa Starom damom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 16:46

USKORO ZA ISTIM STOLOM: Vlahović počinje pregovore sa Starom damom

Juventus želi da zadrži sprskog napadača.

Čelnici Juventusa uskoro će početi pregovore sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem o novom ugovoru, a italijanski mediji danas su preneli da će odluka o njegovom ostanku zavisiti i od ostanka trenera Masimilijana Alegrija.

Izvor Fudbalitalije naveo je da pregovori crno-belih i Vlahovića još nisu počeli i da je prerano znati kakva je budućnost srpskog reprezentativca.

Čelzi je prošlog leta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio zainteresovan za Vlahovića, a u trku za njegovim dovođenjem mogli bi da se uključe i drugi klubovi iz Premijer lige.

Kako se navodi, postoji utisak da Vlahovićeva budućnost zavisi od trenera Alegrija, čiji ugovor ističe u junu 2025. godine. Nije garantovano da će 56-godišnji trener ostati u klubu po završetku sezone.

Vlahovićev ugovor sa Juventusom ističe u junu 2026. godine.

Vlahović je 2022. godine iz Fiorentine prešao u Juventus za koji je do sada odigrao 86 utakmica i postigao 35 golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.