Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 19:57

USKORO ĆE MOĆI DA PRIUŠTI KULE I GRADOVE: Isplivali detalji novog ugovora Zeka Ledeja

Zaslužio je to vanserijskim i konstantnim partijama.

Nedelju u Partizanu je obeležio još jedan definitivni odlazak, ali i još jedan ostanak veoma važnog igrača. Dante Egzum se seli u NBA ligu, a ovog popodneva je Partizan i zvanično potvrdio da je posle Kevina Pantera novi ugovor sa crno-belima potpisao i Zek Ledej.

Nije zvanično saopštena visina Ledejeve zarade u naredne dve godine, ali veoma brzo se pojavila nezvanična informacija koju je objavio ''Telegraf''.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ledej će navodno na osnovu novog ugovora zarađivati dva miliona evra godišnje, što bi značilo ukupno četiri miliona za dve godine.

Uz to su mogući i bonusi u slučaju nove titule u ABA ligi, kao i u slučaju ostvarenja ciljeva u Evrioligi. To bi trebalo da bude barem plasman na F4.

Narednih dana se može očekivati iz Partizana da stignu potvrde nastavka saradnje i sa Džejmsom Nanelijem i Aleksom Avramovićem.

Utom bi trebalo da uslede i prva velika pojačanja...

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Tara Milutinović, unuka Bore Milutinovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.