USKOKOVIĆ PRED OLIMPIJAKOS: Sve mi deluje nestvarno

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 16:06

USKOKOVIĆ PRED OLIMPIJAKOS: Sve mi deluje nestvarno

Mladi plej iskoristio šansu.

Košarkaši Crvene zvezde u petak gostuju Olimpijakosu u 28. kolu Evrolige (20 časova). Crveno-beli su ponovo u izuzetno napornom režimu utakmica, tokom kojeg će odigrati 11 utakmica u martu i dalje bez četvorice prvotimaca koji će se postepeno priključivati prvom timu posle oporavka od virusa Covid-19.

- Olimpijakos je tim sa kvalitetom i ogromnim iskustvom, sastavjen od igrača koji su ostvajali titule prvaka Evrope. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Potpuno nam je jasno da nas čeka utakmica u kojoj moramo da budemo spremni da igramo dobro i da pokušamo da budemo konkurentni. Nadam se da ćemo svakako moći da koristimo još ponekog igrača, što bi bilo značajno, ali što u ovakvom ritmu bez treninga nije jednostavno. Mi smo od kraja januara u ovakvoj situaciji, sada je mart, i nadam se da ćemo i u ovakvom rasporedu utakmica znati da prevaziđemo tu situaciju što kvalitetnije - rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Trka za titulu u Premijer ligi nije neizvesna, ali zato za plasman u Ligu šampiona jeste veoma. U njoj se nalaze Liverpul i Čelsi koji igraju večeras (21.15) na Enfildu, a i jednima i drugima je ovaj meč izuzetno važan. Kvota na keca je 2,45, na dvojku 2,95, na iks 3,30, a na 3+ 1,89. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Čelsi.

Mladi plejmejker Aleksa Uskoković sve bolje koristi minute koje dobija u Evroligi.

- Imam veliku podršku saigrača i trenera, uživam u svakom minutu na parketu i sve mi deluje pomalo nestvarno. Nadam se da ću kroz sve te utakmice i iskustvo koje stičem još više napredovati - rekao je Uskoković.

Olimpijakos trenutno ima skor 11-16, a Crvena zvezda 7-20.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić pred Olimpijakos: Nadam se da ćemo što pre da prevaziđemo sve probleme

Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2021

"Potpuno nam je jasno da nas čeka utakmica u kojoj moramo da budemo spremni da igramo dobro i da pokušamo da budemo konkurentni"..Košarkaši Crvene zvezde su duelom sa Bajernom u utorak ušli u novi izuzetno naporan takmičarskom režim, tokom kojeg će odigrati 11 utakmica u martu, ali i dalje bez...

Nastavak na MozzartSport.com...

Dušan Miletić pred Cedevita Olimpiju: Igramo kod kuće, to nam je motiv više

Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2021, 10:32

Centar Borca naglašava da se ekipa dobro spremila za naredni duel..U 20. kolu ABA lige košarkaši Borca će na parketu dvorane kraj Morave ugostiti Cedevita Olimpiju iz Ljubljane (subota, 17.00 časova)...Ovaj meč dolazi nakon nesrećnog poraza Borca prošlog vikenda u Beogradu od Mege. Bio je to...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.