US open - Lajović stao u drugom kolu, ništa od srpskog derbija

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US open - Lajović stao u drugom kolu, ništa od srpskog derbija

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira među 32 najbolja tenisera na US openu.

Dušan Lajović nije uspeo da prođe do trećeg kola i duela sa Novakom Đokovićem.

On je danas poražen od američkog tenisera Denisa Kudle sa 7:5 7:5 0:6 6:3.

Kudla je jedan od retkih, možda i jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniser na ATP turu koji će na ovaj način u prva tri kola igrati protiv tri srpska tenisera.

U prvom je izbacio Janka Tipsarevića, u drugom Dušana Lajovića, a nadamo se da će mu treće biti i poslednje ove godine na US openu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

US OPEN Ništa od srpskog derbija, Lajovića zaustavio 111. igrač sveta

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019

Srpski teniser Dušan Lajović nije se plasirao u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je izgubio od Amerikanca Denisa Kudle sa 7:5, 7:5, 0:6, 6:3.. Od 22 igraju Verdasko – Čung, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Verdaska 2.. Meč Lajovića i Kudle, 29. i 111. tenisera sveta, trajao...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.