US Open: Krunićeva nastavlja sa pobedama

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2017, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Krunićeva nastavlja sa pobedama

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u treće kolo US opena, pošto je savladala Ajlu Tomljanović sa 6:3, 6:2.

Posle trijumfa nad Džoanom Kontom u prvom kolu, Krunićeva je nastavila sa sjajnom igrom na mestu na kojem je 2014. godine igrala u osmini finala.

U prvih pet gemova videli smo tri brejka, Aleksandra je vodila sa 3:2, a onda je još jednim brejkom okončala set posle dva rutinski dobijena gema na svoj servis – 6:3.

U drugom setu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 24-godišnja Krunićeva bila je još ubedljivija – vodila je sa 2:0 i 3:1 i potom nije dozvolila da se meč zakomplikuje.

Njena naredna protivnica biće Nemica Julija Gerges, koja je bila bolja od Kineskinje Ženg 6:2, 6:1.

Do sada su se sastale samo jednom, Gerges je slavila prošle godine u Vuhanu sa ubedljivijih 6:2, 6:2 – Nemica je trenutno 33. na svetu i nedavno je igrala u četvrtfinalu u Sinsinatiju.

Aleksandra Krunic d. Tomljanovic 6-3, 6-2 to reach the third round in New York. Her best result in a gran slam since Wimbledon 2015! pic.twitter.com/eY6094zkGb
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAT VREMENA DOVOLJNO ZA TRIJUMF: Krunić pobedila Tomljanović za treće kolo US Opena

Izvor: Kurir, 31.Avg.2017

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nastavila je sa pobedama na US Openu, pošto je u drugom kolu savladala Hrvaticu Ajlu Tomljanović sa 6:3, 6:2.

Nastavak na Kurir...

US Open: Krunićeva "počistila" Hrvaticu koja igra pod australijskom zastavom

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2017

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u treće kolo US opena, pošto je savladala Ajlu Tomljanović sa 6:3, 6:2...Posle trijumfa nad Džoanom Kontom u prvom kolu, Krunićeva je nastavila sa sjajnom igrom na mestu na kojem je 2014. godine igrala u osmini finala...U prvih pet gemova videli smo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.