UROŠEVIĆ: U ovoj situaciji ne možemo da budemo zadovoljni

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 21:20

UROŠEVIĆ: U ovoj situaciji ne možemo da budemo zadovoljni

Partizan i Crvena zvezda remizirali bez golova u 170. večitom derbiju.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su bez golova u 170. večitom derbinju odigranom na stadionu u Humskoj u okviru drugog kola plej-ofa Mozzart bet Superlige.

Crno-belima ovakav ishod možda i ne odgovara pošto ima četiri boda manje od TSC-a, odnosno sedam od Čukaričkog, a ta dva tima igraju međusobni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duel sutra.

 - U ovoj situaciji ne možemo da budemo zadovoljni. Hteli smo pobedu. Bilo je šansi na obe strane, mi smo imali za nijansu zrelije. Bilo je mnogo zanimljiije (nego što možda rezultat pokazuje). Neobičan ambijent bez navijača. Igrački sve fer i korektno, nije bilo smicalica - rekao je kapiten Partizana Slobodan Urošević. - Svako ko prati Partizan zna da je ovo najteži period. Teret postoji, ne možemo da pobegnemo od toga, ali moramo da izađemo izađemo iz toga. Na kraju sezone kada se podvuče crta mora da se zna da je svako dao sve od sebe.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„NE MOŽEMO DA BUDEMO ZADOVOLJNI, HTELI SMO POBEDU“: Urošević posle derbija napomenuo da je ovo najteži period za Partizan! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2023

„Mi ne možemo pobeći od toga.“ Fudbaleri Partizana remizirali su u drugom kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije sa Crvenom zvezdom, rezultatom 0:0. Imali su crno-beli određene šanse, ali ih nisu iskoristili, što je prokomentarisao i Slobodan Urošević posle utakmice, rekavši da njegov...

Nastavak na HotSport.rs...

"Pravi" derbi: TSC i Čukarički za LŠ

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 10:47

Razočarao je duel Partizana i Crvene zvezde, pa slobodno možemo reći da je duel TSC-a i Čukaričkog pravi derbi drugog kola plej-ofa Superlige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.