Izvor: HotSport.rs, 07.Apr.2015, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO: Kako je Žoze Murinjo proslavio poraz Mančester Sitija? (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija sinoć su poraženi od Kristal Palasa čime su izgubili gotovo sve šanse da se domognu titule šampiona Engleske, a društvene mreže su izgorele kada su se pojavili ‘snimci’ slavlja svih rivala ‘Građana’, pre svih Žoze Murinja.

Mančester siti je nastavio neverovatno loš niz utakmica na gostujućem terenu, gde su poraženi na sva tri poslednja gostovanja, a prvo sledeće će im biti protiv gradskog rivala Junajteda. Međutim, ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << još gore po tim Manuela Pelegrinija, pali su čak na četvrtu poziciju i sada im je pod velikim znakom pitanja i direktan plasman u Ligu šampiona.
Zbog toga su sigurno bili srećni u Čelsiju, Arsenalu i Mančester Junajtedu, a fotošop snimci na internetu su neverovatno smešni. Pogledajte samo veselog Murinja.

Presrećni su bili i navijači Arsenala i Mančester Junajteda


A najveća ‘pobeda’ dana jeste tvit o Bakari Sanji, koji je iz Arsenala prešao u Siti, i to samo da bi osvajao trofeje. Ovaj poraz je bio idealna prilika za pristalice ‘tobdžija’ da na to podsete svog bivšeg igrača.
He didn’t leave for Money, he left to WIN TROPHIES !!!!! #cpfcvmcfc pic.twitter.com/CMIBmXVugA
— ArsenalFanTV (@arsenalfantv) April 6, 2015



hotsport.rs       
The post URNEBESNO: Kako je Žoze Murinjo proslavio poraz Mančester Sitija? (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.