Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO: Do sada je bušio lopte, lansirao saigrače, a sada je Hulk napravio novi šou (VIDEO)

Fudbaler Zenita koji je poznat po velikoj snazi u duelima kojima prosto ‘otresa’ sve svoje protivnike, isto čini i sa saigračima na treninzima, a posebno je inspirisan kada mu je rođendan.

Do sada smo gledali kako pri njegovom šutu nedužno strada lopta, lansira saigrače u vazduh prilikom vezivanja pertli i razvaljuje ‘nestašni’ ormarić u svlačionici. Sada je Hulk imao novi šou.
 Pre tri dana bio mu je rođendan, a kako njegova ‘hulkovska’ snaga >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je prisutna uvek i svuda, čak i kada nije na terenu, stradali su svećice, torta i – njegov nedužni saigrač.
Izgleda da je posebno inspirisan kada mu je rođendan.

(youtube / Emir Han)
The post URNEBESNO: Do sada je bušio lopte, lansirao saigrače, a sada je Hulk napravio novi šou (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.