UPRKOS PORAZU U ATINI: Radonjić OBJASNIO šta je DOBRO ispalo po Zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 23:55

UPRKOS PORAZU U ATINI: Radonjić OBJASNIO šta je DOBRO ispalo po Zvezdu!

Prvi put posle dugo vremena.

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su osmi poraz u nizu na evroligaškoj sceni. Ekipa Dejana Radonjića izgubila je na gostovanju Olimpijakosu, iako je bila veoma blizu podviga u Pireju.

Šef stručnog štaba Zvezde Dejan Radonjić čestitao je pirejskim crveno-belima na trijumfu u ovom meču.

- Čestitam Olimpijakosu na pobedi, igrali su bolje večeras. Na početku smo igrali jako meko u odbrani, bez dovoljno energije. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga smo bili bolji, ali na kraju nije bilo dovoljno dobro - rekao je Radonjić posle meča.

Trener tima sa Malog Kalemegdana naglašava da je za njegov tim u ovom trenutku najvažnije da se lagano kompletira, pa je tako povratak Lendrija Noka i Lengstona Hola pozitivan signal u moru problema.

- Za nas je bitno da smo igrali sa Holom i Nokom prvi put posle mesec dana. To je jako bitno jer smo dugo igrali sa jako kratkom rotacijom - istakao je Dejan Radonjić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.