UPRAVA RENA: Tinejdžer može da ide za minimum 50 miliona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPRAVA RENA: Tinejdžer može da ide za minimum 50 miliona!

Golobradi veznjak na cenu.

Eduardo Kamavinga 17 godišnji igrač sredine terena francuskog Rena na meti je Real Madrida i Borusije iz Dortmunda. Nemački klub je glavni favorit za dovođenje veziste, poznati su po afirmisanju mladih igrača a imaju iskustva sa fudbalerima iz gorepomenutog francuskog prvoligaša. Naime pre par godina napravili su sjajan posao dovođenjem Osmana Dembelea za 15 miliona evra, a na kraju su ga prodali za 110 miliona evra Barseloni.

Sa druge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strane gigant iz Madrida igra na kartu svog imena, veće platežne moći ali i na svog trenera Zinedina Zidana koji je mladom Kamavingi uzor.

According to France Football, Borussia Dortmund have made signing highly rated midfielder Eduardo Camavinga a priority #BVB https://t.co/QH5pgmVZb6

— BVB Buzz (@BVBBuzz) February 24, 2020

Od starta sezone, ovaj fantastični mladić je odigrao 33 meča za Ren u svim takmičenjima i postigao je jedan gol, a prema nekim navodima iz Francuske Ren je stavio cenu od čak 50 miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.