UPOZNALI SU SE KAD JE ON IMAO SAMO 12 LETA: Danilova žena Darija je 6 GODINA starija od njega - sudbinski su spojeni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 08:59

UPOZNALI SU SE KAD JE ON IMAO SAMO 12 LETA: Danilova žena Darija je 6 GODINA starija od njega - sudbinski su spojeni (FOTO)

Svoju ljubav započeli su pre osam godina.

Iako su ga mnogi zbog cele situacije sa Novakom Đokovićem videli kao prvog favorita na Australijan openu, Danil Medvedev je pretrpeo poraz od Rafaela Nadala.

Koliko ga je zaboleo neuspeh u finalu najbolje svedoči da je malo izmenio svoj takmičarski kalendar i dao sebi par dana odmora više kako bi se psihički odmorio od svega.

I tokom turnira u Australiji, ali i skoro celu prethodnu deceniju, Danilu je najveća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podrška izabranica Darija. Lepa plavokosa Moskovljanka ne propušta njegove mečeve i jako često je možemo videti u njegovoj loži na turnirima.

Ipak, o njoj se jako malo zna, jer svoj život vodi daleko od očiju javnosti i znatiželjnih pogleda i pojavljuje se jedino kao podrška izabraniku svog srca.

Zna se da je kao i Danil, odrasla u Moskvi, da je studirala novinarstvo, a kao i Medvedev igrala je i tenis. Sudbinski, Danila i Dariju je spojio tenis, jer su se upoznali kada su imali po 12 godina na jednom od juniorskih turnira.

Otkada su se upoznali i započeli vezu, njena podrška mnogo je uticala na njega što je Rus u više navrata isticao. Kako je i sam Medvedev rekao njegov vrtoglavi uspeh u karijeri poklopio se sa trenutkom kada je zaprosio Dariju i rešio da njihovu ljubav podignu na jedan viši nivo.

Lepa Ruskinja je šest godina starija od Danila, pa mu služi i kao osoba koja ga smiruje u momentima kada psihički padne i "zarati" sa publikom, što se dešavalo i u Melburnu.

A post shared by Medvedev Daniil (@medwed33)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.