UOČI PUTA U NEMAČKU: Oslabljene Srpkinje dovoljno jake za revanš

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UOČI PUTA U NEMAČKU: Oslabljene Srpkinje dovoljno jake za revanš

Nacionalni tim se tokom dana vraća u Beograd.

Ženska reprezentacija Srbije revanširala se selekciji Crne Gore 31:25 (14:13) za poraz u prvom odmeravanju snaga (26:36) u Baru. Izabranice selektora Ljubomira Obradovića odigrale su daleko kvalitetnije, predvođene raspucanom Sanjom Damnjanović, koja je meč završila kao najbolji strelac sa osam golova. Oba selektora su promenila sastave u odnosu na prvi meč, a srpski sastav (odsutne Lekić i Tomašević) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio je i bez kapitena Katarine Krpež Šlezak, golmana Marije Čolić i bekova Jovane Stoiljković i Marine Dmitrović.

Ubedljiv poraz rukometašica u Baru u prvom prijateljskom meču

ZAVRŠEN SAJAM SPORTA: Oboreni svi rekordi (FOTO)

Reprezentacija se vraća u Beograd tokom dana. Preostaju tri završna dana priprema pred polazak za Nemačku u petak ujutru, a prvi meč Svetskog prvenstva sa Kinom zakazan je za subotu u 15.30 časova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.