UOČI POLUFINALA SA ITALIJOM: Srpkinje se nadaju plasmanu u veliko FINALE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UOČI POLUFINALA SA ITALIJOM: Srpkinje se nadaju plasmanu u veliko FINALE

Meč se igra u subotu od 16 časova.

Odbojakšice Srbije u polufinalnom susretu protiv Italije na Evropskom prvenstvu očekuju težak meč u Ankari, ali se nadaju pobedi i plasmanu u finale šampionata u pohodu na novo zlato.

Primač servisa Jelena Blagojević istakla je da srećna što se Srbija našla u polufinalu, kao i da su Italijanke bile očekivan rival.

- Ako gledamo taj kostur, očekivali smo Italiju i tu reprizu sa Svetskog prvenstva. Nekako smo sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme koncentrisani na sebe i kao ćemo igrati. Mečevi kroz grupnu fazu nisu izgledali sjajno i bajno. Srećni smo što ćemo se u subotu naći u polufinalu i što ćemo igrati kvalitetnu i dobru utakmicu protiv takvog rivala. Raduje nas to što smo posle dve godine ponovo u polufinalu. Svi na gledaju kao ozbiljnu reprezentaciju i pretendenta za zlato. Igrali smo dobro i ranije, ali su sada enegija i želja više prisutne i to me raduje. Nadam se cćemo u polufinalu da se pokažemo još bolje, a u nedelju da odigramo na poslednju utakmicu na EP - rekla je Blagojević.

Libero Silvija Popović kaže da je raduje što ekipa iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i očekuje da polufinalni susret reše u svoju korist.

- Kako su krenule da se ukrštaju gupe, ispostavilo se da će Italija da nam dođe u polufinalu. Očekujemo dobru utakmicu, Italiju znamo, a znaju i oni nas. Možemo da kažemo da mi u Ankari igramo na domaćem terenu, jer smo od početka ovde. Dobro se znamo, znamo sve njihove kvalitete. Naša igra iz utakmice u utakmicu je sve bolja i nadam se da će taj meč protiv Italije biti u našu korist - rekla je Popović.

Korektor srpske selekcije Ana Bjelica kaže da neće biti iznenađenja jer se obe ekipe međusobno dobro poznaju.

- Znamo se, ali smo samo nu finalu Svetskom prvenstvu igrali sa njima da su oni bili kompletni i da su igrali na visokom niovu. Ovo je druga stvar, drugo takmičenje. Bicće težak meč, gde će prelomiti veća motivisanost. Nadam se velikoj borbi i da će se kao i na SP prelomiti na našu stranu - zaključila je Bjelica.

Srbija, aktuelni evropski i svetski šampion, u polufinalu će igrati protiv Italije u subotu od 16 sati po srednjeevropskom vremenu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.

💘💘💘💘

Објава коју дели Milica je najbolja⚡️ (@milica.tasicfp) дана 19. Јан 2019. у 3:40 PST

⚓️..

Објава коју дели TASIĆ MILICA (@milicatasic12) дана 11. Јул 2019. у 6:08 PDT

Mowgli 🐒 @slow_peno

Објава коју дели TASIĆ MILICA (@milicatasic12) дана 13. Јул 2019. у 9:06 PDT

Објава коју дели TASIĆ MILICA (@milicatasic12) дана 7. Мар 2019. у 8:54 PST

🌺

Објава коју дели TASIĆ MILICA (@milicatasic12) дана 3. Окт 2018. у 9:55 PDT

#white 🤪

Објава коју дели TASIĆ MILICA (@milicatasic12) дана 20. Авг 2018. у 7:19 PDT

Објава коју дели TASIĆ MILICA (@milicatasic12) дана 1. Дец 2017. у 8:00 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.