Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2020, 00:01

UNIKS dvaput na koti 86: Sad je bilo dovoljno za pobedu

Ruski tim čuva drugo mesto, Anđušić sedam poena za Burg

Partizanu 86, Burgu 86. Jednak broj poena dao je UNIKS u razmaku od dva dana, ali za razliku od duela u Beogradu, sa drugog vezanog gostovanja ove sedmice vraća se radosniji. Ruski predstavnik je dobio odloženi susret četvrtog kola i ostao na drugoj poziciji Grupe A Evrokupa – 86:74.

Sve vreme duela u Francuskoj, UNIKS je diktirao ritam i pitao se za sve na terenu. Ruku na srce, Burg se borio koliko je mogao, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << do poluvremena nekako izdržao, međutim, početkom drugog dela gosti su dodali gas, stekli dvocifrenu prednost (najviše +19, 65:46) i rešili meč u svoju korist. U preostaloom delu su lagano priveli posao kraju.

Kao u hali „Ranko Žeravica“, Ajzea Kenan i Džamar Smit su potvrdili da su udarna snaga ekipe iz Kazanja. Kenan je dao 23 poena, ubacio tri trojke (mada iz deset pokušaja), pratio ga je Smit sa 20 (6/8 za dva), a dvocifren je bio još Džordan Morgan (6/7 za dva).

U poraženom timu istakao se Kadim Alen sa 17 poena, dok je srpski internacionalac Danilo Anđušić ubacio sedam (2/6 za dva i 1/3 za tri), uz tri asistencije i četiri izgubljene lopte.

EVROKUP

GRUPA A

Odložena utakmica četvrtog kola

Burg – UNIIKS 74:86

Odložena utakmica šestog kola

Partizan – Huventud 78:75

Grupa C, sedmo kolo

Andora – Antverpen 82:69

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.