UMORAN SAM, ALI BIĆEMO SVE BOLJI: Avramović se oglasio nakon pobede nad Albom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 01:04

"UMORAN SAM, ALI BIĆEMO SVE BOLJI": Avramović se oglasio nakon pobede nad Albom!

Najavio meč sa Efesom...

Košarkaši Partizana savladali su Albu, poslednjeplasirani tim takmičenja (1-8), u okviru 9. kola Evrolige u beogradskoj Areni rezultatom 89:74. Nakon utakmice, oglasio se košarkaš Partizana Aleksa Avramović.

- Odigrali smo pametno, u napadu smo imali dobra rešenja. Imali smo odgovor na njihovu odbranu. Omašili smo dosta šuteva, i ja i Pi Džej, ali uspeli smo. Možda nije pravo stanje 15 razlike, i oni su dobro igrali - istakao je Avramović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dodao:

- Na kraju rezultat možda ne pokazuje ono što se zaista dešavalo na terenu, ne pokazuje pravu sliku, jer su oni dobar tim, stvarno su dobar tim, talentovan. Sjajno trče, Timan je jedan od najboljih igrača u Evroligi, mislim da će u nastavku sezone sigurno popraviti plasman na tabeli. Nama je ova pobeda bila potrebna posle dva poraza protiv Bajerna i Igokee. Vratili smo se na pobedničku stazu, idemo dalje, sledi važan meč sa Cedevita Olimpijom, i potom još jedan jako važan meč - protiv Efesa. Dobili smo ih tamo prošle godine, možemo ponovo. Umoran sam moram reći.

Osvrnuo se Avramović potom na utakmicu sa Igokeom, koju je Partizan izgubio u Areni.

- Ta utakmica nas je baš okrenula. Prebili su nas. ABA liga je jača za trideset posto. Igrali su dobro, pogađali šuteve, imaju sjajnog trenera, igrače. Teškim šutem su pobedili. Nije nas išlo, a dali smo sve od sebe. Kada igrate protiv Partizana, to je dodatan motiv. Mi nismo kompletni, danas bez tri igrača. Mi od početka sezone nismo kompletni, ni jednom, a u svakoj smo imali šanse za pobedu, osim protiv Makabija. Znamo da će nam se podići forma jer ćemo igrati zajedno, igraćemo sve bolje - zaključio je Avramović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.