UMESTO SLAVLJA, MITROVIĆ ŽALI: Trebalo je da upišem HET-TRIK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2022, 10:25

UMESTO SLAVLJA, MITROVIĆ ŽALI: Trebalo je da upišem HET-TRIK!

Postao je apsolutni rekorder kada su u pitanju golovi u Čempionšipu.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović postao je apsolutni rekorder kada su u pitanju golovi u Čempionšipu. U duelu sa Piterborom u pobedi Fulama od 2:1 postigao je oba gola i stigao do brojke od 33 postignuta gola na 30 utakmica.

Iako mu je bio potreban samo jedan gol za obaranje rekord, napadač Fulama je postigao dva, a nakon meča rekao je koliko mu ovo znači.

✅ Record-breaker
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
✅ History maker

✅ Goal machine#FFC's Aleksandar Mitrović scored twice against Peterborough to become the first player in Championship history to score 33 goals in a single season...

There are still 14 games left 🤯🔥

— BBC Sport London (@BBCLondonSport) February 24, 2022

– Oborio sam nekoliko rekorda, u reprezentaciji Srbije, sada i ovde. Osećam se sjajno, uživam u ovom timu. Najvažnije je da smo uzeli tri boda, igrali dobro i idemo dalje. Još mnogo utakmica je pred nama – istakao je srpski napadač.

Imao je Mitrović još nekoliko sjajnih šansi na meču, pa ostaje žal što nije upisao het-trik.

– Nije mi bitno, gol je gol. Penali ponekad nisu tako jednostavni. Ostao sam smiren, mislim da sam ga dobro izveo. Odigrali smo dobro, trebalo je da postignemo još golova, najpre ja – trebalo je da upišem het-trik – dodaje Mitrović.

Fulam je lider Čempionšipa, do kraja sezone ostalo im je još 14 mečeva, sasvim dovoljno da se potvrdi ulazak u Premijer ligu, a Mitar postigne bar još toliko golova i poveća svoj rekord koji će teško biti dostignut.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.