UMALO OD GOTOVOG VERESIJA: Srbija tek posle produžetka savladala Hrvatsku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2022, 19:14

UMALO OD GOTOVOG VERESIJA: Srbija tek posle produžetka savladala Hrvatsku

Uzbudljiv meč.

Košarkašice Srbije savladale su Hrvatske u prijateljskom meču sa 91:88 (21:17, 24:19, 23:22, 11:22, 12:9), ali tek posle produžetaka.

Izgledalo je da će Srbija rutinski do trijumfa budući da su dobili prve tri deonice i u poslednju su ušli sa 10 poena prednosti. Ipak, Hrvatice su krenule na sve ili ništa. Napravile su 12:1 i povele čak tada (70:69), ali uspele su Srpkinje da uvedu meč u produžetak.

Tamo je ipak, kvalitet izašao na videlo i Srbija je zasluženo stigla do trijumfa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkašice Srbije nakon produžetka savladale Hrvatice u Atini

Izvor: RTS, 16.Jun.2022

Košarkašice Srbije savladale su Hrvatsku posle produžetka sa 91:88 na prijateljskom turniru u Atini. Naše devojke završile su turnir sa dve pobede i jednim porazom. . Nakon poraza od Poljakinja, i pobede nad domaćinom Grčkom, naše košarkašice su nakon velike borbe...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.