UMALO IZNENAĐENJE U MADRIDU: Atletiko se opustio, ali ipak slavio protiv Almerije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 18:27

UMALO IZNENAĐENJE U MADRIDU: Atletiko se opustio, ali ipak slavio protiv Almerije!

"Jorgandžije" osvojile tri boda...

Fudbaleri Atletika savladali su u Madridu ekipu Almerije rezultatom 2:1 u okviru 16. kola španske Primere. Domaćin je za nešto više od 20 minuta postigao tri gola, ali je prvi pogodak Grizmana bio poništen zbog ofsajda.

Kod gola Alvara Morate u 17. minutu sudija, pak, nije mogao ništa, Grizman je proigrao reprezentativca Španije koji se na lep način oslobodio čuvara, zaobišao golmana i zatresao mrežu gostiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pet minuta kasnije, De Pol je povukao loptu i dodao je ka Ljorenteu koji je uposlio Anhela Koreu, a Argentincu nije bilo teško da postigne pogodak.

Činilo se da će "jorgandžije" rutinski da privedu posao kraju, ali tako nije mislio Leao Baptistao koji je umanjio prednost Atletika golom u 62. minutu susreta.

Ređale su se prilike Baptistaa, potom na drugoj strani i Depaja, no promene rezultata do kraja meča nije bilo, pa je Atletiko uspeo da sačuva vođstvo i upiše nova tri boda.

La Liga 16. kolo

Nedelja:

Atletiko Madrid – Almerija 2:1 (2:0)

16:15 Granada – Atletik Bilbao

18:30 Kadis – Osasuna

21:00 Barselona – Đirona

21:00 Rajo Valjekano – Selta

Subota:

Alaves – Las Palmas 0:1 (0:1)

Betis – Real Madrid 1:1 (0:0)

Viljareal – Real Sosijedad 0:3 (0:3)

Majorka – Sevilja 1:0 (1:0)

Petak:

Hetafe – Valensija 1:0 (0:0)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.