Izvor: HotSport.rs, 06.Jan.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULTIMATUM ENRIKEU: Pobede protiv Elčea i Atletiko Madrida, uz bolju igru, ili otkaz

Trener Barselone Luis Enrike dobio je od uprave kluba ultimatum posle loših rezultata.Ukoliko Barsa u duelima sa Elčeom i Atletiko Madridom ne popravi igru i ne ostvari pobede, Enrike će se pozdraviti sa trenerskim poslom na klupi Katalonaca.

Otkaz je već dobio direktor kluba Andoni Zubizareta, samo dan posle poraza od Real Sosijedada.Budući da su Zubizareta i Pujol, koji je takođe otišao, pružali podršku Enrikeu, on će sada morati i da popravi odnos sa Lionelom Mesijem.
Barselona je druga u Primeri sa bodom manje i utakmicom više od Real Madrida.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NANIZAO LOŠE REZULTATE: Rukovodtsvo Barselone zapretilo Enrikeu otkazom?

Izvor: Press, 06.Jan.2015

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike mogao bi da dobije otkaz ukoliko tim nastavi da beleži loše rezultate, prenose španski mediji. . Sportski list "El Mundo Deportivo" navodi da je rukovodstvo Katalonaca nezadovoljno njegovim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.