ULEB:Đirona u polufinalu sa Dinamom

Izvor: B92, 12.Apr.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULEB:Đirona u polufinalu sa Dinamom



U veoma zanimljivom i tvrdom meču četvrfinala Uleb kupa Đirona je sa 75:66 savladala Uniks iz Kazanja. Ključni deo igre bila je treća četvrtina u kojoj je Đirona slomila otpor Uniksa i tih deset minuta dobila sa 23:14. Vrlo dobre partije pružila su tri naša internacionalca. Branko Cevtković je ubacio 14 poena i uhvatio pet lopti za Đironu, za koju je i bivši igrač Partizana Ivan Radenović imao 10 poena uz pet skokova.

U ekipi Uniksa najefikasniji su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bili Duško Savanović i Čikalkin sa po 12 poena. Naš internacionalac je zabeležio i pet skokova.

Za pobedničku ekipu dva igrača postigla su po 19 poena. Mark Gasol je uz to uhvatio četiri lopte. Arijel Mekdonald je dobro šutirao iz igre 4-4 za dva i 3-7 za tri poena.

Španska ekipa će u polufinalu igrati sa Dinamom iz Moskve.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.