ULAZ BESPLATAN: Ovogodišnji Sajam sporta obara sve rekorde!

Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULAZ BESPLATAN: Ovogodišnji Sajam sporta obara sve rekorde!

Najveći sportski događaj godine, Sajam sporta, održaće se od 27. do 29. novembra u Hali 1 Beogradskog sajma.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić pozvao je sve građane da posete ovogodišnji sajam.
– Ulaz je besplatan, to prvo moram da naglasim, jer želimo da sport bude dostupan svima. Sajam sporta je jedinstvena manifestacija koja okuplja sve sportske saveze, sportiste, stručnjake, doktore i predavače u oblasti sporta na jednom mestu. Ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << će Sajam sporta biti veći i bolji, a očekujem i veći broj posetilaca. Kao i naši sportisti, želimo da obaramo rekorde svake godine – rekao je Udovičić.
On je istakao da je Sajam sporta još jedan način da se zahvalimo svim savezima i sportistima na neverovatnim rezultatima, ali i da pokažemo da uvek mislimo na njih – a ne samo kada osvajaju medalje.
– Iza nas je veoma uspešna sportska godina. Dokazaću vam to jednim primerom – u predolimpijskoj, 2011. godini osvojeno je 12 medalja. U ovoj predolimpijskoj 2015. osvojeno je 29 medalja! To vam govori o tome koliku odgovornost imamo prema OI u Riju, koliko su veća očekivanja i koliko su te igre posebne i nama važne – istakao je Udovičić.

On je podsetio da nas mnogo toga očekuje već na početku 2016. godine. Upravo na Sajmu sporta će, kako kaže Udovičić, moći da se vide prezentacije Vaterpolo i Fudbalskog saveza Srbije povodom predstojećih Evropskih prvenstava, a na štandu Olimpijskog komiteta svi posetioci će moći da pozdrave srpske olimpijce i požele im sreću u Riju, ali i pored toga će imati više od 20 terena i poligona za akttivaciju i mnogobrojne druge sadržaje.
– Cilj nam je da Sajam sporta postane tradicionalna manifestacija koja će okupljati što veći broj građana iz cele zemlje, ali i regiona i šire. Dođite da se aktivirate, posetite Muzej sporta, edukujte se, družite sa svojim omiljenim sportistima. Provedite sa nama jedan zdrav i aktivan vikend. Pokažimo svima da smo sportska nacija, da volimo i podržavamo sport i uživamo u njemu! – zaključio je Udovičić.
The post ULAZ BESPLATAN: Ovogodišnji Sajam sporta obara sve rekorde! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam sporta treba da bude tradicionalna manifestacija

Izvor: Beta, 23.Nov.2015

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je danas da je cilj da domaći Sajam sporta postane tradicionalna manifestacija, koja će okupljati veliki broj građana iz zemlje i regiona.Sajam sporta održaće se od 27. do 29. novembra u Hali 1 Beogradskog sajma. Udovičić je rekao da je ulaz besplatan...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.