Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2021, 11:26

UKTS nastavlja sa edukacijom trenera

Program namenjen prvenstveno trenerima mlađih kategorija, a jedan od predavača biće Vlada Vukoičić

Udruženje košarkaških trenera Srbije nastavlja sa praksom permanetne edukacije svojih članova. I ovog proleća biće realizovan čuveni seminar „Trenerski dani“, koji od 2017. nosi ime Borivoja Cenića, čime će biti nastavljena tradicija duža od 35 godina.

Nedelja, 18.30: (1,70) Crvena zvezda (14,5) Budućnost (2,30)

Ovaj edukativni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << program prvenstveno je namenjen trenerima mlađih kategorija, a UKTS je i ovog puta obezbedio eminentne predavače.

„Kako bismo izbegli bilo kakve zdravstvene rizike, odlučili smo se da i ove godine predavanja za Trenerske dane Borivoje Cenić pripremimo u video formatu i tako ih distribuiramo svim našim trenerima“, kaže Strahinja Vasiljević, generalni sekretar UKTS i dodaje:

„Obezbedili smo petoricu izvanrednih predavača i dokazanih stručnjaka u radu sa mlađim kategorijama. To su Rajko Toroman, Vlada Vukoičić, Žarko Vučurević, Dejan Mijatović i Nenad Trunić. Uvereni smo da će njihova iskustva i metodike rada biti dragocene za naše mlade trenere“.

Osim seminara, UKTS je edukativni sadržaj obogatio i izdavanjem još jedne knjige pod nazivom „Vežbe odbrambene taktike“ koja će biti podeljena svim trenerima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.