UKRAJINKA KOJA POZIVA NA IZBACIVANJE RUSA I BELORUSA: Živimo u slobodnom svetu... Podržala je Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 18:10

UKRAJINKA KOJA POZIVA NA IZBACIVANJE RUSA I BELORUSA: "Živimo u slobodnom svetu..." Podržala je Đokovića

Pomalo selektivno razmišljanje, ali u ovoj situaciji je u pravu.

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina stala je u utorak na konferenciji za medije na stranu Novaka Đokovića koji se našao u centru pažnje zbog poruke "Kosovo je srce Srbije, stop nasilju", ispisane na kameri posle pobede u prvom kolu Rolan Garosa.

Svitolina je među onim ukrajinskim sportistima koji veoma glasno pozivaju na izbacivanje svih ruskih i beloruskih sportista sa svih takmičenja, a kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novak Đoković svakako ima pravo da iznese svoje mišljenje.

- Živimo u slobodnom svetu, zašto svi ne bismo imali pravo da iznesu svoje mišljenje o nečemu - kaže Svitolina.

- Mislim da ako imate stav i mišljenje o nečemu treba to i da kažete. Ako sedite sa prijateljem, i vi i on ćete izneti svoje mišljenje, zašto da ne - rekla je Ukrajinka.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda srpska kik-bokserka Staša Veić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.