UHAPŠEN SERHIO BRAUN: Sumnja se da je ubio majku

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 20:43

UHAPŠEN SERHIO BRAUN: Sumnja se da je ubio majku

Nosio je dres Nju Inglanda.

Nekadašnji igrač američkog fudbala Serhio Braun uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju majku. Ovaj 35-godišnjak lišen je slobode nakon višenedeljne potrage, a policija ga je locirala u San Dijegu i to u trenutku kada je ponovo ulazio u Ameriku iz Meksika.

Braun je slučajno primećen ranije ovog meseca kako se zabavlja u jednom klubu u Meksiku, i to u trenutku kada je za njim bila raspisana poternica. On sada čeka izručenje Mejvudu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je njegova 73-godišnja majka pronađena mrtva, i to pod misterioznim okolnostima.

Inače, Mirtl Braun locirana je 16. septembra u potoku u blizini kuće koju je delila sa sinom. Sumorno otkriće usledilo je nakon što je porodica prijavila nestanak majke i sina, te se odmah posumnjalo na Serhija.

Nakon obdukcije je potvrđeno da je Mirtl preminula od fizički zadobijenih povreda.

Podsećanja radi, Braun je u NFL nastupao od 2010. do 2016. godine , a nosio je dres Nju Inglanda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.