UHAPŠEN REPREZENTATIVAC: Optužen za primanje mita!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 16:56

UHAPŠEN REPREZENTATIVAC: Optužen za primanje mita!

Sumnja se da je uticao na ishod utakmice.

Vlasti u Kini su izrekle pritvor Korejcu Son Jun-Hou zbog sumnji da je primio novac, pretpostavlja se da utiče na ishod utakmice.

Malo detalja je dosad poznato o ovom slučaju osim da je Jun-Hou lišen slobode u petak na zahtev javnog tužioca provincije Liaoning, odakle je klub za koji igra Šandong Taišan.

Hapšenje fudbalera potvrdio je ministar spoljnih poslova Kine, a prenosi Rojters.

Prema onome što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je do sada poznato, Korejac je uhapšen u provinciji na severositoku zemlje zbog "slučaja mita", rečeno je medijima iz diplomatskog predstavnišva Juže Koreje u Kini.

Ovaj fudbaler je dosad odigrao 20 utakmica za nacionalni tim Južne Koreje, a pre Šandonga nastupao je za najbolje klubove u svojoj zemlji Pohang Stilerse i Jeonbuk.

O čitavom slučaju oglasio se i portparol ministarstva spoljnih poslova Kine Vang Venbin.

- Kina je država u kojoj postoji vladavina prava i rešava važne slučajeve u skladu sa zakonom kako bi zaštitila sva legitimna prava i interese uključenih strana - poručio je Venbin na brifingu povodom ovog slučaja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Klaudija Romani, vatrena navijačica Milana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.