UHAPŠEN ODMAH POSLE UTAKMICE: Reprezentativac, ima četvoto dece, a počinio je užasan zločin (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 10:49

UHAPŠEN ODMAH POSLE UTAKMICE: Reprezentativac, ima četvoto dece, a počinio je užasan zločin (FOTO)

Hapšenje izvršeno po nalogu Republičkog javnog tužioca

Fudbaler Darvin Seren, reprezentativac El Salvadora i rekorder po broju nastupa za tu selekciju, uhapšen je u sredu i optužen za seksualne zločine!

Mediji navode da je hapšenje izvršeno po nalogu Republičkog javnog tužioca i da je sprovedeno nedugo nakon utakmice koju je Seren igrao za svoju Aguilu.

Seren je igrao svih 90 minuta na gostovanju protiv Isidra Metapana, u gradu San Migel. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Po završetku meča je dao izjavu novinarima, zatim otišao da se istušira, a policija ga je uhapsila u svlačionici.

Capturamos a Darwin Adelso Cerén, de 34 años, por el delito de otras agresiones sexuales en contra de una mujer.

Esta captura se realizó con una orden emitida por la @FGR_SV, tras una investigación.

La detención se realizó en San Miguel. pic.twitter.com/isAK6S4HqU

— PNC El Salvador (@PNCSV) February 8, 2024

- Uhapsili smo Davida Serena za zločin drugog seksualnog nasilja nad ženom - stoji u saopštenju policije.

Seren je, inače, odigrao 90 utakmica za El Salvador. Ima 34 godine i kratko je nastupao za Orlando u MLS. Potom je četiri godine nosio dres Hjustona za koji je odigrao preko 100 utakmica.

Inače je oženjen suprugom Delijom i ikmao četvoro dece, dok ništa kjada je u pitanju napad nije poznato. Otim to da će igrač ostati u pritvoru dok se istraga nastavlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.