UHAPŠEN BIVŠI IGRAČ BARSELONE: Pucao iz pištolja na javnom mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 15:31

UHAPŠEN BIVŠI IGRAČ BARSELONE: Pucao iz pištolja na javnom mestu

Sve se desilo posle svađe.

Brazilski fudbaler Daglas Pereira (32) bio je uhapšen pošto je osumnjičen da je 21. aprila pucao iz pištolja na javnom mestu, javio je "Globo Esporte", a sad ga čeka suđenje za ilegalno posedovanje vatrenog oružja i pucanje iz njega.

Momak koji je od 2014. do 2019. godine bio člna Barselone, osumnjičen je da iz pištolja pucao u vazduh na parkingu posle svađe sa grupom ljudi.

Former Barcelona right-back Douglas Pereira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << is due in court in Brazil after he was arrested last month. The 32-year-old fired an unauthorised firearm, as per Globo Esporte. #Barca pic.twitter.com/lsPMDqc3AZ

— Football España (@footballespana_) May 25, 2023

Policija je posle pucnjave uhapsila Pereiru, ali pištolj nije pronašla.

Fudbaler je pušten dva dana kasnije iz pritvora i sad ga očekuje suđenje zbog ilegalnog posedovanja vatrenog oružja i pucanja iz njega.

Bešiktaš ga je doveo kao slobodnog igrača 2019. godine, ali za turski sastav upisao je svega sedam nastupa tokom tri godine. Od 2022. godine je bez kluba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.