UGURAO GA U FINALE, A ON MU OVAKO VRAĆA: Krajinović PECNUO Noleta

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 19:48

UGURAO GA U FINALE, A ON MU OVAKO VRAĆA: Krajinović "PECNUO" Noleta

Pošalice među prijateljima.

Filip Krajinović  se plasirao u finale Adria tura, zahvaljujući pobedi Novaka Đokovića nad Aleksanderom Zvezrevima. Somborac je odlučio da se malo našali sa najbolji igračem sveta, budući da je neporažen u duelima sa njim.

- Novaku svaka čast što je on ovo organizovao, ima veliko srce, učim od njega. On mi je kao stariji brat i hvala mu na ovome. Imam 2:0 protiv Novaka, daću mu malo da trenira pa ćemo videti šta će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Banjaluci. Šalim se malo - našalio se Somborac koji trenira pod palicom Janka Tipsarevića.

- Igraću Jankov turnir od sutra, ne znam da li ću baš sutra na teren, bićemo pametni jer sam puno puta žurio u karijeri i pogrešio - zaključio je 32. reket sveta.

Naravno, da se samo šalio, ali jasno je da će slwedeći put Novak dati sve od sebe, jer neće hteti da dozvoli da izgubi i po teći put od nekog igrača, a da ga pritom n ikada nije pobedio.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska atletičarka Dina Ašer Smit.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.