UGRINIĆ: Ostvario mi se san, voleo bih da obučem Zvezdin dres

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 00:18

UGRINIĆ: Ostvario mi se san, voleo bih da obučem Zvezdin dres

Momak srpskih korena strelac izjednačujućeg gola za Jang Bojs.

Imala je Crvena zvezda lepu priliku da osvoji tri boda protiv Jang Bojsa, a na kraju je morala da spašava i jedan. Poveli su crno-beli, ali je tvorac preokreta za goste iz Švajcarske bio Filip Ugrinić, momak srpskih korena rođen u Lucernu.

 - Bila je teška utakmica na Marakani. Meni se ostvario san i baš sam uživao u atmosferi. Oni su nas stisli zadnjih 20 minuta, mi smo bili pasivni. Mislim da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro ušli u meč, ali nam je trebalo 20, 25 minuta da se naviknemo na stadion i atmosferu - rekao je Ugrinić.

Ugrinić je postigao gol u 48. minutu za izjednačenje Jang Bojsa, a u još par navrata je zapretio Zvezdi za koju, kako kaže, navija njegova porodica, on i svi drugari.

 - Cela porodica mi je ovde. Nikad nisam bio na stadionu, navijao sam i ja pre za Zvezdu. Bio je ovo stvarno specijalan momenat. Voleo bih da nekad obučem dres Zvezde, otac mi je bio zvezdaš, drugo i porodica, svi su zvezdaši - istakao je Ugrinić i naglasio da će u Švajcarskoj biti drugačija utakmica. - Kako mediji ovde pišu o Zvezdi, tako u Švajcarskoj pišu o Jang Bojsima. Važna utakmica, idemo dalje, a mislim da će biti drugačija utakmica kod nas kući. Biće interesantno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Filip Ugrinić, strelac gola za Jang Bojs: Želim da igram za Srbiju ali i da obučem Zvezdin dres

Izvor: Danas, 05.Okt.2023

Jang Bojs je na stadionu "Rajko Mitić" pokazao koliko ume da bude neugodan rival. Crvena zvezda nije došla do trijumfa (2:2) ali je Srbija u Filipu Ugriniću dobila kandidata za reprezentaciju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.