UGOVOR NA PET SEZONA: Potpisuje Lautaro Martinez?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 15:14

UGOVOR NA PET SEZONA: Potpisuje Lautaro Martinez?

Argentinac na potezu.

Izvršni direktor Intera Đuzepe Marota izjavio je da milanski klub nudi produženje ugovora argentinskom reprezentativcu Lautaru Martinezu.

Martinez (26) je u Inter stigao 2018. godine iz Rasinga za oko 25 miliona evra. On ima ugovor sa milanskim klubom do 30. juna 2026. godine, a ove sezone je postigao 15 golova na 19 utakmica u svim takmičenjima.

- Pokušavamo da produžimo ugovor sa Martinezom za još pet godina. Pregovaramo sa Lautarom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a dobra stvar je da on ima taj veliki osećaj pripadnosti ovom klubu, koji u modernom fudbalu zaista nije za potcenjivanje - rekao je Marota. Argentinski napadač je za Inter odigrao 257 utakmica i postigao je 117 golova. Sa milanskim klubom osvojio je pet trofeja. Martinez je za reprezentaciju Argentine nastupio na 54 meča i 21 put se upisao u listu strelaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.