UGO LAŽE I MAŽE PERUANCE

Izvor: Kurir, 29.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UGO LAŽE I MAŽE PERUANCE

Doskorašnji fudbaler Partizana Vitor Ugo potpisao je ugovor sa peruanskim klubom Sijensijanom iz grada Kuska, a kao razlog za napuštanje jesenjeg šampiona srpske Meridian lige brazilski napadač je naveo strah od rata na Kosovu, preneli su lokalni mediji. Ugo je, naravno, prećutao činjenicu da se nije naigrao u Beogradu i da je većinu utakmica gledao sa tribina.

- Moj posao su golovi. Uvek sam uživao u klubovima za koje sam igrao, pa nema razloga da tako ne bude i u Peruu. Stavljam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se na raspolaganje treneru, imam ogromnu želju da igram i pobeđujem - iskren je bivši Partizanov Brazilac.

Ugo je predstavljen medijima kao efikasni centarfor koji je na šest mečeva postigao isto toliko golova u dresu crno-belih?! Peruanski list Bokon piše da je uprava Partizana zbog toga molila Uga da ostane još godinu dana u Beogradu, ali je prevagnuo strah od rata na Kosovu.

- Želim da napredujem kao igrač. Kusko je veoma lep grad, ali mi je potrebno vreme kako bih se privikao na novu klimu i saigrače - kazao je Ugo.    [ antrfile ]

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.