UFC: Gruzin ISPRAŠIO Amerikanca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 12:41

UFC: Gruzin "ISPRAŠIO" Amerikanca (VIDEO)

Uskoro će verovatno napasti i titulu.

U Džeksonvilu na Floridi održana je "UFC Fight Night" događaj, a u glavnoj borbi viđen je okršaj u perolakoj kategoriji (do 66 kg).

Gruzin Ilija Topurija krajnje ubedljivom sudijskom odlukom porazio je nekadašnjeg izazivača za pojas privremenog šampiona – Amerikanca Džoša Emeta.

El Matador Topurija je još jednom briljantnom predstavom dokazao da je na putu da u bliskoj budućnosti dobije priliku da se kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izazivač suprotstavi aktuelnom šampionu peraša – Aleksanderu Volkanovskom iz Australije.

Topurija je neporažen u 14 profesionalnih borbi – svih 14 puta je trijumfovao (4 KO, 8 sabmišna), a od dolaska u UFC je na skoru 6-0.

the way that Ilia Topuria just snatches him back down looking to finish him is terrifying to say the least

pic.twitter.com/l0Uarq0VYB

— ᴍᴍᴀ ᴍᴀʀᴄᴜs 🏝️ (@mmamarcuss) June 25, 2023

- Znam da mogu da završim bilo koga u ovoj diviziji. Mislili su da će ovo biti težak meč za mene, ali sam ga dobio veoma lako. Isto će biti i sa Volkanovskim. Recept će biti isti. Nokautiraću ga u prvoj ili drugoj rundi. Ako ne bude tako, onda ću da budem dominantan tokom svih pet rundi – nema problema- rekao je posle borbe samouvereni Topurija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.