UEFA svrstala Zvezdu u zanimljivu podgrupu! Moglo bi da bude i vrlo teško!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 23:04

UEFA svrstala Zvezdu u zanimljivu podgrupu! Moglo bi da bude i vrlo teško!

Prvo kolo biće samo zagrevanje za prava iskušenja...

Crvena zvezda je danas sjajno prošla u žrebu za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, gde će se sastati sa Evropom, predstavnikom Gibraltara, i to kao domaćin.

Već sutra, srpski šampion saznaće ko će mu biti potencijalni rival u drugom kolu, a UEFA je večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << skratila broj mogućih opcija.

Zvezda je svrstana u podgrupu, u kojoj će moći da izvuče šampiona Danske Midtijalnd koji je direktno otišao u drugo kolo, kao i pobednike mečeva Šerif – Fola Eš, Konahs Ki - Sarajevo i Dinamo Tblisi – Tirana.

Jasno je da su Danci za izbegavanje, ali mogli bismo da vidimo i ex-Yu derbi, ukoliko crveno-beli izvuku Sarajevo. Par sa Tiranom takođe nije baš poželjan kako se pažnja ne bi eventualno skretala na politički teren, a Šerif ili Fola Eš deluje kao prihvatljiva opcija.

Navijači do sutra imaju vremena da iznose svoje želje...

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda izbegla najtežu opciju, ali moglo je i bolje!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020, 12:21

Dan pošto je sjajno prošla u žrebu za prvo kolo, Crvena zvezda saznala i ime rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Podsetimo, razvoj događaja tokom žreba za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona juče je bio idealan za Crvenu zvezdu. Šampion Srbije je za rivala dobio jednog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.