UEFA skratila spisak, Ajntraht može u Niš

Izvor: Mondo, 19.Jun.2019, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA skratila spisak, Ajntraht može u Niš

Najatraktivniji protivnik kog bi Radnički mogao da dobije na današnjem žrebu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope je - prošlogodišnji polufinalista ovog takmičenja.

Bili su zadovoljni u Radničkom nakon žreba za 1. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope na kom su "spojeni" sa Florom, ali ima potencijalnih "bombi" već u drugoj rundi.

UEFA je kasno sinoć skratila spisak potencijalnih rivala Radničkom i uvrstila ih u veoma jaku podgrupu "3" u kojoj su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nepovlašćeni, tako da je najzvučnije ime s kojim mogu da se sretnu već u ovoj fazi takmičenja - Ajntraht iz Frankfurta.

U pitanju je prošlogodišnji polufinalista Lige Evrope i tim koji se zamalo plasirao u Ligu šampiona kroz domaće prvenstvo, pa će Nišlije navijati da ih izbegnu.

/NA ISTOM ŽREBU UČESTVUJE I PARTIZAN, OVO SU MOGUĆI RIVALI/

Osim njih, kao potencijalni rivali su Gabala iz Azerbejdžana, Malatija iz Turske, odnosno timovi koji počinju od 1. kola kvalifikacija: pobednik iz duela finskog Inter Turkua i danskog Brondbija, odnosno crnogorske Zete i mađarskog Fehervara.

Potencijalno ozbiljan zadatak je i pred Čukaričkim koji bi ako prođe Banants (Jermenija) u 1. kolu kvaifikacija takođe mogao da dobije težak zadatak.

Oni se nalaze u podgrupi "4" i ovo su im potencijalni rivali.

Rojal Antevrpen (Belgija)

Zarja (Ukrajina)

Malme (Švedska - Balimena (Severna Irska)/Runavik (Farska Ostrva)

Molde (Norveška) - Rejkjavik (Island)

Aberdin (Škotska) - Rovanijemi (Finska)

Žreb počinje od 14.00 u sedištu UEFA u Nionu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.