UEFA “šapnula”, FSS reagovao: Poznatom klubu iz Beograda oduzeto šest bodova

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 18:47

UEFA “šapnula”, FSS reagovao: Poznatom klubu iz Beograda oduzeto šest bodova

“Povređen integritet igre”.

Disciplinska i Etička komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na današnjoj sednici kojom je predsedavao Ivan Nikolic, kaznila je Radnički iz Beograda oduzimanjem šest bodova i novčano sa četiri miliona dinara.

Kako saznaje Tanjug, Radnički je kažnjen zbog "povrede integriteta igre" na gostovanju Tekstilcu iz Odžaka, gde su poraženi 5:0.

Do kazne je došlo u vezi sa dostavljenim pisanim informacijama od strane UEFA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nadležnih organa za integritet protiv FK Radnički iz Beograda, da je svojim činjenjem ugrozio i povredio integritet fudbalske utakmice 20. kola Prve lige Srbije, koja je odigrana 11. decembra.

- FSS i na ovaj način dokazuje "nultu toleranciju" na pojave ugrožavanja i povreda integriteta fudbalskih utakmica i duboku posvećenost očuvanju integriteta i digniteta fudbalskih takmičenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srpskom prvoligašu oduzeto šest bodova – četiri miliona novčane kazne

Izvor: B92, 12.Feb.2024

Disciplinska i Etička komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je Radnički iz Beograda oduzimanjem šest bodova i novčano sa četiri miliona dinara...Kako saznaje Tanjug, Radnički je kažnjen zbog "povrede integriteta igre" na gostovanju Tekstilcu iz Odžaka, gde su poraženi 5:0 u okviru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.