UEFA šalje jednog od najboljih sudija, Zvezdi talija, Srbiji baš i ne!

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA šalje jednog od najboljih sudija, Zvezdi talija, Srbiji baš i ne!

Veoma je važno, utakmica Srbije i Portugala je jedan od derbija, a na uzavreloj "Marakani" biće dobro poznato lice.

Sunejt Čakir je dobro poznato lice, već veteran, profesionalac od početka veka, sudija FIFA punih 13 godina, među evropskom elitom od početka decenije.

Svirao je u finalu Lige šampiona u Berlinu 2015. između Juventusa i Barselone, dva puta polufinale Mundijala, bio prvi sudija koji je delio pravdu na dva polufinalna meča u istom izdanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona.

Kao i svi UEFA arbitri, imao je dosta tamnih trenutaka u Ligi šampiona, ali u njega imaju potpuno poverenje.

Sudio je našoj reprezentaciji protiv Hrvatske u porazu u Zagrebu, ali i pobedi protiv Republike Irske u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

Bio je arbitar u onom neslavnom porazu od Danaca 3:1 u Beogradu, posle koga je otišao Dik Avokat, u pitanju su bile kvalifikacije za EP 2016.

Zvezdi je bio talija, u Salcburgu prošle sezone kada je srpski šampion uspeo da se domogne Lige šampiona...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čakir sudi Srbiji

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2019

Jedan od najboljih evropski sudija Džunejt Čakir određen je od strane UEFA da deli pravdu na utakmici između Srbije i Portugalije (subota, 20.45). Turski arbitar više od jedne decenije pripada elitnoj grupi svetskih arbitara. Dva puta je Čakir sudio polufinale Mundijala, 2015. bio je na centru...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.