Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jun.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA prelomila: Velika promjena pravila u fudbalu

UEFA je promijenila pravila kada su u pitanju izmjene igrača u jednoj utakmici. Izvršni odbor evropske kuće fudbala odlučio je da uvede četvrtu izmjenu u utakmicama koje idu u produžetke, a ta četvrta izmjena bi mogla da se izvrši u dodatnih pola sata igre.

To zapravo znači da treneri više neće morati da razmišljaju o tome da sačuvaju izmjenu za produžetke, već će sve tri moći da izvrše tokom 90 minuta igre.

Još jedna nova promjena odnosiće se i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uslove koje omogućavaju da grad bude domaćin finala Lige šampiona, kako se ne bi ponavila situacija sa Cardiffom u kojem je dostupno samo 4.000 hotelskih soba.

Pojedine fudbalske federacije već su samostalno donosile odluke o četvrtim izmjenama u nacionalnim kupovima, a sada je tu odluku donijelo i najviše tijelo, s napomenom da će promjene biti prvobitno testirane na takmičenjima mlađih kategorija, javio je Mozzart.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Velika promjena pravila u fudbalu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jun.2017

UEFA je promijenila pravila kada su u pitanju izmjene igrača u jednoj utakmici. Izvršni odbor evropske kuće fudbala odlučio je da uvede četvrtu izmjenu u utakmicama koje idu u produžetke, a ta četvrta izmjena bi mogla da se izvrši u dodatnih pola sata igre...To zapravo znači da treneri više...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.