UEFA oduzela bod Hrvatskoj, dve utakmice pred praznim tribinama

Izvor: Studio B, 23.Jul.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA oduzela bod Hrvatskoj, dve utakmice pred praznim tribinama

UEFA oduzela Hrvatskoj bod zbog kukastog krsta na Poljudu. Istovremeno, Hrvatska će naredne dve utakmice igrati pred praznim tribinama i moraće da plati 100.000 evra kazne, saopštio je HNS.

Konačna rasprava, posle koje će najverovatnije i biti saopštena odluka o visini kazne, održava se danas.

"Procedura je ista kao i uvek. UEFA će prvo o kazni obavestiti Hrvatski nogometni savez, a potom i javnost. Odluku očekujemo večeras", rekao je za Jutarnji list portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << HNS-a Tomislav Pacak.

Teško je i proceniti težinu kazne, koja će biti razrezana Hrvatskoj, ali javnost u toj državi očekuje da će HNS biti drastično kažnjen.

Hrvatski nacionalni tim našao se pod istragom UEFA zbog iscrtavanja kukastog krsta travnjaku na stadionu 'Poljud', pre utakmice sa Italijom u kvalifikacijama.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.