Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2021, 13:53

UEFA odlučila, bez kazne za 12 begunaca

O daljim merama odlučivaće se u budućnosti

Evropska kuča fudbala (UEFA) donela je odluku da ne kazni dvanaest klubova koji su pokušali da organizuju Superligu Evrope, odlučeno je na sednici Izvršnog odbora u švajcarskom gradu Montre.

Prema informacijama koje stižu sa sastanka, iako se razmatralo da bude kazni, čak i drakonskih za Real Madrid i Juventus kao glavne organizatore zatvorene lige bogataša, na kraju je izglasana odluka da se klubovi ne sankcionišu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Tokom poslednja dva dana pojavljivale su se razne informacije od (ne)proverenih izvora, od novčanih kazni za sve koji su pokušali da se prebace u Superligu, preko toga da se razmatra izbacivanje Real Madrida iz polufinala Lige šampiona koje treba da igra s Čelsijem naredne sedmice, do jednogodišnje suspenzije za Blankose i Staru damu, ali se od svega toga ipak odustalo.

Subota, 18.30: (4,30) Vest Hem (3,50) Čelsi (1,87)

Prvi čovek Uefe Aleksandar Čeferin je ovih dana u ozbiljnim verbalnim sukobima sa Florentinom Perezom i Andreom Anjelijem, koji se sada nalaze na stubu srama zbog pokušaja da fudbal odvedu u potpuno pogrešan smer. Sada se u fudbalskom svetu postavlja pitanje da li će i najavljena reforma Lige šampiona koja bi mogla da se dogodi već od sezone 2022/23 po nekim izveštajima biti zapravo neka forma zatvaranja takmičenja. Ali, o tom - potom...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.