UEFA odlučila: Gatuzov udarac glavom nije napad, neće biti kažnjen!

Izvor: Blic, 17.Feb.2011, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA odlučila: Gatuzov udarac glavom nije napad, neće biti kažnjen!

Evropska kuća fudbala (UEFA) odlučila je da progleda kroz prste fudbaleru Milana Đenaru Gatuzu pošto ga neće kazniti zbog fizičkog nasrtaja na pomoćnog trenera Totenhema Džoa Džordana.

Gatuzo je posle utakmice Milan - Totenhem (0:1) udario glavom Džordana nakon čega se stvorila gužva, a nasilnički se ponašao potom i ispred svlačionice Engleza.

Portparol UEFA-e rekao je da je Gatuzov nasrtaj manji od prekršaja za koji se izriče suspenzija od jednog meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zabrane.

Ipak, određena kazna biće izrečena Italijanu u ponedeljak, ali se ona neće odnositi na zabranu nastupanja u Ligi šampiona ili nekom drugom takmičenju, već će najverovatnije biti finansijske prirode.

Povezane vesti: Ćorluka odsustvuje mesec dana zbog Flaminijevog starta Gatuzo započeo i drugu tuču u tunelu Van Der Vart: Gatuza treba suspendovati! Džordan Gatuzu: J... italijansko kopile! Ćorluka: Flaminijev start je za zatvor!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.