UEFA je bila neumoljiva prema crno-belima, Partizan bez Volkova još dva meča!

Izvor: Blic, 01.Avg.2013, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA je bila neumoljiva prema crno-belima, Partizan bez Volkova još dva meča!

Fudbaleri Partizana suprotstaviće se Ludogorecu na svom stadionu u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona bez levog beka Vladimira Volkova, koji je suspendovan na tri meča zbog isključenja na utakmici sa Širakom u Humskoj u prethodnoj rundi.

Odluku je donela u petak Disciplinska komisija UEFA, koja je postupila shodno članu 17, saopšteno je na sajtu Partizana. Volkov je prilikom ubacivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tokom izvođenja kornera udario Fofanu u lice, što je sudija iz neposredne blizine video i sankcionisao isključenjem.

"Crno-beli" imaju mogućnost i da podnesu žalbu u roku od pet dana, i eventualno se izbore za promenu odluke. Volkova je u Razgradu protiv Ludogoreca na poziciji levog beka menjao Nikola Gulan, povratnik u redove šampiona Srbije.

Volkov je bio i strelac gola u Jermeniji koji je presudio da se Partizan plasira u narednu rundu, ali će zbog crvenog kartona u Humskoj osim revanša sa Ludogorecom, propustiti i naredni meč pod patronatom UEFA.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volkovu tri utakmice suspenzije

Izvor: Sportal.rs, 01.Avg.2013

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) rigorozno je kaznila levog beka Partizana Vladimira Volkova. On je zbog crvenog kartona u revanš utakmici 2.

Nastavak na Sportal.rs...

Volkovu tri utakmice neigranja

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Avg.2013

Vladimir Volkov je zaradio tri utakmice neigranja zbog isključenja na meču Partizan – Širak.. (FOTO: Žurnal). To je odlučeno danas na disciplinskoj komisiji UEFA, koja je zasedala i donela odluku shodno članu 17, a po prekršaju na utakmici sa Širakom, koji potpada pod član 15(1)(e) disciplinskog...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.