UEFA SAOPŠTILA: Totenhem mora u Budimpeštu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 11:04

UEFA SAOPŠTILA: Totenhem mora u Budimpeštu

Dvoboj na “Puškaš Areni”

Prva utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između Volfsbergera i Totenhema igraće se naredne sedmice u Budimpešti umesto u Austriji zbog pandemije koronavirusa, saopštila je u petak Evropska fudbalska unija (UEFA).

Utakmica će se igrati 18. februara od 18.55 na “Puškaš Areni” u Budimpešti, umesto u Klagenfurtu. Mesto odigravanja je promenjeno zbog ograničenih putovanja iz Engleske tokom pandemije.

Kako igra Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Siti deluje da mu ni tri Totenhema ne bi mogla ništa! Građani su večeras (18.30) apsolutni favoriti protiv Murinjovog tima - kvota na keca je 1,38, a kombinazzija 1&3+ je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Totenhem.

Na “Puškaš Areni” 16. februara igraće se i prva utakmica osmine finala Lige šampiona između Lajpciga i Liverpula. Taj meč trebalo je da se igra u Nemačkoj, ali su vlasti te zemlje zabranile putovanja iz zemalja u kojima je zabeležen porast zaraze novim sojem koronavirusa, među kojima je i Velika Britanija.

Takođe, na istom stadionu igraće i Borusija Menhengladbah i Mančester siti u osmini finala Lige šampiona, 24. februara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.