UEFA PRELOMILA: Poznato ko sudi evropska FINALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 16:18

UEFA PRELOMILA: Poznato ko sudi evropska FINALA!

Dobro poznata lica...

Čelnici UEFA objavili su koje će sudije imati čast da vode finalne mečeve u evropskim klupskim takmičenjima.

Finale Lige šampiona 10. juna na stadionu Ataturk u Istanbulu, između Mančester sitija i Intera, vodiće poljska sudijska trojka na čelu sa Šimonom Marčinjakom.

Pre pet godina u finalu Šimon Marčinjak je bio četvrti sudija, sada će prvi put imati čast da bude glavni delilac pravde.

Ovaj arbitar sa amblemom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FIFA sudio je i finalni meč na Mundijalu u Kataru između Argentine i Francuske.

Finale Lige Evrope između Sevilje i Rome vodiće Englez Entoni Tejlor, a susret se igra 31. maja u Budimpešti na Puškaš areni.

Kada je reč o Ligi konferencija, 7. juna u Pragu između Vest Hema i Fiorentine, vodiće ga Španac Karlos del Sero Grande.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BOMUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.