UEFA ODREDILA SATNICU: Poznati svi detalji dvoboja Zvezde i Šerifa

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 09:58

UEFA ODREDILA SATNICU: Poznati svi detalji dvoboja Zvezde i Šerifa

Prvi meč u Beogradu.

Kazahstanski Kairat je arhiviran, na meti je moldavski Šerif. Crvenu zvezdu dele još dva koraka do plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

Do elite evropskog fudbala crveno-beli moraju najpre da se obračunaju sa Šerifom, a ko će biti poslednja prepreka izabranicima Dejana Stankovića znaće se već u ponedeljak na žrebu u Nionu.

Srpski prvak ukrstiće koplja s moldavskim timom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a iz Evropske kuće fudbala stigle su informacije vezane za precizne termine oba meča.

Čukarički je u Beogradu pokazao da je kvalitetniji od azerbejdžanskog Sumgajita, ali nije to uspeo da materijalizuje pobedom. Bilo je 0:0, pa Brđani danas (18.00) kao gosti imaju teži zadatak. Kvota na dvojku je 2,00, na iks 3,25, a na keca 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sumgajit – Čukarički.

Prvi će biti odigran već u utorak na stadionu "Rajko Mitić" s početkom u 20.30. Crvenoj zvedi je na meču sa Kairatom istekla suspenzija, pa u duelu sa Modavcima treba očekivati pune tribine, koje neće biti ispunjene samo najmlađim navijačima.

Revanš je zakazan za 10. jul i Tiraspolju od 19 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.