UEFA ODREDILA SASTAVE ŠEŠIRA: Kako vam ovo zvuči Engleska, Hrvatska, Portugalija i Srbija u istoj grupi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA ODREDILA SASTAVE ŠEŠIRA: Kako vam ovo zvuči Engleska, Hrvatska, Portugalija i Srbija u istoj grupi

Orlovi najpre treba da prođu baraž.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo su završene, ostalo je da kroz baraž Lige nacija budu određene još četiri selekcije koje će nastupiti na šampionatu Evrope.

Među njima je i Srbija koja će u polufinalu baraža igrati protiv Norveške u martu sledeće godine, ali pre toga biće obavljen žreb za EURO 2020. To će biti učinjeno 30. novembra kada će biti poznat sasta grupa za predstojeći šampionat, a uoči toga UEFA je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odredila sastav šešira za žreb.

️After the international qualifiers that have taken place over the past couple of weeks, we now have 20/24 confirmed teams for Euro 2020 🔥️⚽️

The group stage draw for the tournament will take place next week and here's how the pots look 🧐

Who's your early tip for the 🏆? pic.twitter.com/FRL3RrQFwf

— Superbru (@Superbru) November 21, 2019

Žreb će biti obavljen u Bukureštu 30. novembra, a s obzirom da nisu poznati svi parovi baraža za Ligu nacija oni će biti kompletirani na žrebu u petak 22. novembra.

Rerprezentacija najpre mora da se kroz baraž izbori za plasman na Evropsko prvenstvo gde bi teoretski mogla da bude u grupi sa selekcijama Engleske, Hrvatske i Portugalije.

Za sada je izvesno da će u baražu grupe B igrati Bosna i Hercegovina – Severna Irska i Slovačka – Republika Irska, dok će u baražu grupe D snage odmeriti Gruzija – Belorusija i Severna Makedonija – takozvano Kosovo. U grupi C poznat je par Norveška – Srbija, dok će žreb odlučiti da li će Bugarska, Izrael, Mađarska ili Rumunija na megdan selekciji Škotske.

Preostale tri reprezentacije koje ne budu izvučene popuniće baraž grupe A i zajedno sa Islandom odlučiti ko će na šampionat Evrope.

Na sutrašnjem žrebu baraža biće odlučeno i koji pobednici polufinalnih mečeva će biti domaćini finala baraža.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Livin’ la vida loca. #motelcharme #riennevaplus

Објава коју дели S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) дана 13. Јун 2019. у 10:06 PDT

Mit der europäischen Einigung hat sich eine jahrhundertelange Hoffnung auf Frieden in Europa erfüllt. Entfesselnder Nationalismus und andere extreme Ideologien haben Europa in 2(!) Weltkriege geführt. Dieser Frieden, unsere Freiheit und der darauf basierende Wohlstand sind bis heute nicht selbstverständlich. Europa bewahrt sie. Europa ist unser aller Heimat. Europa ist gerade für junge Menschen eine 2. Heimat. Denn wir lieben unsere Stadt, Region, unser Vaterland und sind gleichzeitig - zumindest ich - überzeugte Europäer. Das ist für mich kein Widerspruch. Die USE - United States of Europe - let`s make Europe Great Again. #MEGA #makeeuropegreatagain @placetob

Објава коју дели S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) дана 15. Мај 2019. у 5:19 PDT

Today’s look 😎 H&m by @patricia_hoos Styling by @saschagaugel

Објава коју дели S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) дана 22. Феб 2019. у 1:19 PST

Ready for the show! ⭐️ Total look by @philippplein

Објава коју дели S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) дана 11. Феб 2019. у 7:30 PST

Everyday‘s mood 📸 by @loriskarius

Објава коју дели S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) дана 19. Јан 2019. у 1:10 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.